Hondentraining: kinderspel? By Vitakraft

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

Hondentraining: kinderspel? By Vitakraft

Welke hondenbezitter droomt er niet van om een goed getrainde,
gehoorzame en bovenal sociale hond te hebben!

Het is niet gemakkelijk om uw hond nieuwe dingen te leren. Om vooruitgang te boeken moet uw hond geconcentreerd en gemotiveerd zijn. De training moet stap voor stap en met veel geduld worden uitgevoerd.

De juiste beloning

Om uw hond te trainen of trucjes te leren, is het essentieel om hem voor zijn inspanningen te belonen. Het is deze heerlijke beloning die hem zal stimuleren de oefening te herhalen. U kunt hem bijvoorbeeld kleine traktaties geven of zijn favoriete snack in stukjes snijden. Sommige zachte snacks zoals Treaties® Bits zijn eenvoudig te breken en andere zijn zelfs speciaal ontworpen voor trainingsdoeleinden, zoals de Vitakraft Beef Stick® School. Deze dunne vleessticks zijn gemakkelijk te snijden en zijn zelfs verrijkt met lecithine om de concentratie en het geheugen van uw hond te stimuleren.

Geef uzelf wat tijd!

Het geheim van succes ligt in geduld en doorzettingsvermogen. Geef uw hond de tijd om te leren door positief gedrag te honoreren. De herhaling en de duur van de oefeningen zijn ook erg belangrijk! Een training van 5 tot 10 minuten is ideaal om uw hond gefocust te houden.

Vergeet niet dat elke hond anders is en dat we realistische doelen moeten stellen. Ook al kan hij geen buitengewone trucs aan uw vrienden tonen, uw hond heeft zoveel andere dingen te bieden!

Gerelateerde producten:

Gerelateerd advies