Wat is de beste voeding voor uw knaagdier?

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

Wat is de beste voeding voor uw knaagdier?

Heeft u thuis een klein knaagdier of dwergkonijn en weet u niet welke voeding het nodig heeft voor een zo lang, gezond en gelukkig mogelijk leven?

Het is essentieel om een geschikte voeding aan te bieden die zo dicht mogelijk ligt bij het oorspronkelijke dieet en de specifieke kenmerken van het dier. Uw dier kan herbivoor/folivoor zijn, zoals de cavia, de chinchilla of het dwergkonijn of granivoor zoals de hamster of de rat.

Vitakraft houdt rekening met al deze specifieke kenmerken en ontwikkelt voeding en snacks van zeer hoge kwaliteit, aangepast aan elke diersoort.

Complete voeding

De verschillende Vitakraft voedingen bevatten alle essentiële voedingsstoffen die knaagdieren nodig hebben voor een gezond en energiek leven. U kunt het Vital Menu kiezen op basis van zaden, fruit en groenten, het Vita Special-assortiment of Emotion® Complete, de alles-in-één voeding om te voorkomen dat uw huisdier verschillende voedingsstoffen sorteert en selecteert.

Essentiële vezelinname

Knaagdieren, en vooral herbivore knaagdieren, hebben een hoge inname van plantaardige vezels nodig om hun spijsvertering optimaal te houden en het kauwen te stimuleren, wat bijdraagt aan de slijtage van de tanden. Het is daarom van essentieel belang hooi te geven om hun dieet aan te vullen.

De originele Vitakraft Kräcker®: de verantwoorde snack

Vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard: de originele Vitakraft Kräcker®, het resultaat van een uniek productieproces. Kräckers zijn lekker van smaak en 3-voudig gebakken waardoor de ingrediënten stevig vastzitten en de knager bezig wordt gehouden zoals dit in de vrije natuur ook gebeurt. Dit geeft het dier de nodige beweging en zorgt ervoor dat hij zijn snijtanden op natuurlijke wijze kan afslijten.

Elke Kräcker® is gemaakt volgens eigen recept zonder toegevoegde suikers en verrijkt met vitamines. De samenstelling is altijd aangepast aan de voedingsbehoeften van de verschillende diersoorten.

Een groot aantal lekkernijen

Het Vitakraft assortiment bevat een ruime keuze aan gezonde snacks om uw kleine metgezel te belonen of te verwennen: Party Rollis, Carotties, Rollinis, Drops ...

Vita Fit Aqua Drink

Naast goede voeding is het belangrijk om uw knager water met wat extra’s te geven, zoals Vita Fit Aqua Drink, rijk aan jodium en minerale stoffen!

Gerelateerde producten: