Nieuw in de hondenvoeding: test het natuurlijke

 • + 900 medewerkers
 • + 166 winkels
 • + 7.000 producten

Zoek een winkel

Nieuw in de hondenvoeding: test het natuurlijke

De gezondheid en het welzijn van uw hond zijn volledig afhankelijk van de kwaliteit van zijn voeding. Vandaag zien we een echte terugkeer naar een gezonde en natuurlijke manier van leven, die ook betrekking heeft op onze hondenvrienden, die ook voedsel verdienen dat aan hun behoeften voldoet.

DIEET

Veel huidige theorieën zijn gebaseerd op het dieet van zijn wilde voorouders. Onder hen hebben de B.A.R.F., The Natural Rearing of Raw Feeding hun waarde bewezen. Ze werden ontwikkeld door de gerenommeerde dierenartsen Dr. Ian Billinghurst, Juliette de Baïracli Levy en Tom Lonsdale. Hun missie is voedselprogramma's te ontwikkelen die het spijsverteringssysteem van uw hond respecteren.

NATUURLIJK VERSUS GOEDKOOP INDUSTRIEEL

Deze diëten, bestaande uit rauw en vers voedsel, voornamelijk vlees, zijn een eervol alternatief voor traditioneel voedsel. Goedkope industriële brokjes of patés zijn vaak samengesteld uit producten van lagere kwaliteit, terwijl "biologisch geschikt onbewerkt voedsel" een grotere verscheidenheid aan voedingsstoffen biedt die uw hond van nature uit metaboliseert.

NIEUW GAMMA PRODUCTEN

Daarom heeft Tom&Co een reeks producten ontwikkeld in lijn met deze filosofie, waaronder diepvriesproducten:

   • op basis van rauw vlees, een bron van calcium en eiwitten, en groenten of fruit; 
   • zonder granen en dus hypoallergeen;
   • met verschillende varianten;
   • voor puppy’s en volwassen honden.

Op deze manier blijven alle voordelen van de voedingswaarde behouden. U kan dus, als u zin en tijd heeft, thuis voeding bereiden met behulp van een van deze theorieën. Met een gezonde voeding zal uw hond in goede gezondheid verkeren - en zo bespaart u op dierenartskosten - zijn vacht zal blinken, zijn tanden zullen schoner zijn, zijn spieren zullen sterker zijn. En vooral, u zal langer van uw trouwe metgezel kunnen genieten!

Gerelateerd advies

Gerelateerde producten: