Update over hondensnacks

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

Update over hondensnacks

Wanneer we het hebben over "snoepjes", denken we direct aan zoetwaren en gesuikerde snoepjes die voor de mens een extraatje zijn. Maar dit is anders bij snoepjes voor uw hond. Deze voorzien in een bijzondere behoefte en zijn goed voor de gezondheid, mits ze worden opgeteld bij de dagelijkse voedselinname.

TANDHYGIËNE

Sommige snacks compenseren een gebrek aan tandhygiëne en verfrissen de adem van uw hond:

      • Botten om te kauwen: deze helpen, naast het versterken van de kaakspieren, tegen het optreden van tandplak, verantwoordelijk voor tandsteen, en dit kan verergeren tot tandvleesontsteking of zelfs verlies van de tanden. De snoepjes vervullen ook een leuke rol omdat ze uw hond bezighouden en voorkomen dat hij kauwt op uw meubels, schoenen of kostbare voorwerpen. 
      • Andere snacks: worden gebruikt om bepaalde voedingstekorten op te vangen. Snacks verrijkt met antioxidanten bijvoorbeeld versterken het immuunsysteem. Degene die omega-3 en -6 bevatten maken het haar zijdezacht en die met glucosamine houden de gewrichten in goede conditie.

Als uw hond last heeft van gewichtsproblemen, kies dan light snacks en als hij allergisch is, kies er dan zonder granen.

OPVOEDING EN AFFECTIE

Uiteraard heeft een snoepje ook een educatieve en emotionele functie. U beloont hem voor het uitvoeren van een moeilijke taak of oefening. U toont hem dat hij voor u belangrijk is, dat u dankbaar bent voor wat hij u geeft en dat u bewondert wat hij is.

Gerelateerde producten:

Gerelateerd advies