Waarom voedingssupplementen voor uw hond?

 • + 900 medewerkers
 • + 166 winkels
 • + 7.000 producten

Zoek een winkel

Waarom voedingssupplementen voor uw hond?

Een ijzerkuur om de winter door te komen, biergist om uw haar te laten schitteren, magnesium tegen vermoeidheid.... dit alles naast uw gevarieerde en uitgebalanceerde maaltijden. Ja, zelfs als u gezond eet, heeft uw lichaam van tijd tot tijd wat hulp nodig. Hetzelfde gaat op voor uw hond: geef hem extra energie en hij zal gezondheid en levensvreugde uitstralen!

LEVENSFASE

In elke levensfase voorzien voedingssupplementen in specifieke behoeften:

   • De groeiende puppy: heeft meer vitaminen en calcium nodig, want in deze fase mineraliseren de botten.
   • De moeder: heeft massa's calcium nodig tijdens de zwangerschap en het zogen. De vorming van het skelet van de baby in haar buik en de productie van melk putten alle mineralenreserves uit. Daarom moeten de nodige sporenelementen worden aangeleverd. Supplementen kunnen ook worden gebruikt om terug in vorm te geraken. 
   • Een oudere hond: heeft af en toe wat energie nodig.
   • Een zieke hond: heeft iets extra nodig om sneller terug op zijn pootjes te komen.

SPORTIEF

Als uw hond speciale lichamelijke inspanningen doet zoals racen, clubtrainingen of jagen, dan heeft hij veel energie nodig. Om hypoglycemie te voorkomen, is het aan te raden om zijn glycogeenreserves regelmatig aan te vullen. Hij zal dan beter presteren. Als u wil dat uw hond er goed uitziet en een glanzende vacht heeft, geef hem dan een vitaminekuur.

In onze rekken vindt u alles wat u nodig heeft om de vitaminetekorten van uw hond weg te werken, maar ook om hem vitaliteit, gezondheid en schoonheid te garanderen. En natuurlijk helpen onze medewerkers u graag verder!

Gerelateerd advies

Gerelateerde producten: