Adaptil

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

Met Adaptil voelt uw hond zich thuis

Het scala aan Adaptil-producten biedt hulp in vele situaties, zowel binnen als buiten, voor zowel de korte als de lange termijn.
Feromonen zijn signalen die door leden van dezelfde diersoort worden gebruikt om te communiceren. Een zogende teef produceert een feromoon, het zogenaamde Dog Appeasing Pheromone (D.A.P.), gedurende 3 tot 5 dagen na de geboorte van de pups. Dit feromoon komt via de neus binnen en helpt om de pups te kalmeren en gerust te stellen. De geruststellende eigenschappen van dit feromoon blijven behouden als honden volwassen zijn. Het feromoon dat Adaptil® gebruikt, is een replica van het feromoon dat moederhonden van nature uitscheiden naar hun puppy’s net na de geboorte om hen gerust te stellen en de band tussen moeder en kroost te versterken. Wanneer dit feromoon wordt verspreid door Adaptil®-producten, kan dit nog steeds hetzelfde kalmerende effect hebben op volwassen honden in stressvolle situaties.
Het is klinisch bewezen dat de geruststellende boodschap in Adaptil® de focus bij puppy’s en volwassen honden tijdens trainingen versterkt en dat het stress, wat kan leiden tot ongewenst gedrag bij honden, vermindert.

Alle producten