Edgard&Cooper Cat

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

Goed eten is top voor lichaam en geest. Lekker vers vlees met groenten en fruit, da’s de max. Zeker als het gemaakt is met een hart voor de natuur. Maar: meestal is diereneten overbewerkt en verpakt in plastic. Daar hebben wij het helemaal mee gehad. Jij ook? Geef je lievelingen dan Edgard & Cooper: écht lekker eten voor honden en katten dat jou, je viervoeters én onze planeet goed doet.

Aanbiedingen

Edgard&Cooper chat

Welkom bij Edgard & Cooper Cat

Wij zijn Ella & Charlie, twee schatten van katten die weleens euh… kattenkwaad uithalen. Vroeger visten we Edgard’s hondeneten uit zijn kom: dat was VEEL lekkerder dan ons eigen eten. Hij kreeg brokjes met ONWEERSTAANBAAR veel vers vlees: ons lievelingseten! Hoe zou je zelf zijn? Gelukkig begrepen onze baasjes de boodschap en gingen ze ook katteneten maken. Met superveel vers vlees of verse vis en plantaardige extra’s zoals bessen en kruiden. Dat vinden we zowaar nog lekkerderrrrr! Edgard en zijn kom zijn dus veilig (voorlopig). Beloofd!

Brokjes om van te likkebaarden:

    • Veel vers vlees: Voor onze brokjes gebruiken we zoveel mogelijk vers vlees en verse vis. Niks dat bewerkt of gedroogd is dus. En al zeker geen meel, botten of graten.
    • Een gesmaakt recept: Katten hebben aangepaste voeding nodig (en het zijn vaak kieskeurige eters). Daarom mengen we vlees of vis met smakelijke extra’s als bessen, kruiden en botanicals voor een onweerstaanbare en evenwichtige maaltijd.
    • Ovenvers gebakken: We snijden onze kattenbrokjes in de juiste vorm. En dan bakken we ze langzaam op een lage temperatuur. Zo blijven al die natuurlijke goodies optimaal bewaard en vindt je pluizenbol ze nóg lekkerder.

Alle producten

Alle producten