Hill's Science Plan

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

Ontdekt een voeding die levens verandert ... Met baanbrekende voedingswetenschap van Hill's.Elk heerlijk brokje in het Science Plan™-assortiment bevat een voeding met de kracht om het leven van honden en katten te veranderen en hen zo gezond als mogelijk te houden voor de jaren die nog komen.

Van puppy’s en kittens tot volwassen of senior honden en katten, wij bij Hill’s weten dat geen enkel huisdier hetzelfde is. Huisdieren hebben verschillende biologische behoeftes in de verschillende levensfasen die ze doorlopen, dus gebruiken wij al meer dan 70 jaar de allernieuwste voedingswetenschap om nauwkeurige en gebalanceerde voeding te ontwikkelen voor alle levensfasen van uw huisdier. Daarnaast maken wij ook wetenschappelijk ontwikkelde voeding voor de specifieke behoeften van uw huisdier, zoals de ondersteuning van de mobiliteit, of het geschikte voer voor een gesteriliseerde kat.

Bij Hill’s geloven we dat huisdieren ons leven kunnen veranderen. Voeding kan dat van hen veranderen. De voeding van Hill’s kenmerkt zich door:

    • Kennis is ons eerste ingrediënt. We baseren onze voeding al sinds 1939 op wetenschap en gebruiken de expertise van meer dan 220 dierenartsen en wetenschappers.
    • Dagelijkse voeding voor een betere toekomst. Wanneer Hill’s dagelijks gegeven wordt geeft dit kleine veranderingen die gezamenlijk tot ongelooflijke resultaten kunnen leiden.
    • We geloven in de best mogelijke zorg voor alle huisdieren. Zo ondersteunen wij wereldwijd asielen en dierenopvangcentra.
Alle producten