Pro Plan

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

Pro Plan OPTIDIGEST : Voeding voor honden met een gevoelige spijsvertering, met of zonder granen

  • Met prebiotica dat de balans van de darmflora verbetert.
  • Makkelijk verteerbaar voor honden met een gevoelige spijsvertering.
  • Draagt bij aan een juiste consistentie van de ontlasting.

Is jouw hond gevoelig voor granen?Probeer danOPTIDIGEST Grain Free, beschikbaar voor kleine, middelgrote en grote volwassen honden.

Aanbiedingen

Benefits Optidigest

Overwin de ongemakken van een gevoelige spijsvertering met OPTIDIGEST

Speciaal voor honden met een gevoelige spijsvertering ontwikkelde het PURINA team van voedingsdeskundigen en dierenartsen OPTIDIGEST. Dit is een unieke combinatie van voedingsstoffen, zoals prebiotica, die klinisch bewezen bijdragen aan het verbeteren van de balans van de darmflora. Het bevat ook zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen, zoals kalkoen of lam, die makkelijk verteerbaar zijn voor honden met een gevoelige spijsvertering. Daarnaast bevat OPTIDIGEST bentoniet, een natuurlijke klei die het overtollige water bindt om een goede consistentie van de ontlasting te bevorderen. Op die manier helpt OPTIDIGEST de ongemakken van een gevoelige spijsvertering bij uw hond te overwinnen, zodat jullie samen van het leven kunnen genieten.

We weten dat sommige honden ook gevoelig zijn voor granen, daarom hebben we een PRO PLAN OPTIDIGEST assortiment met dezelfde voordelen en zonder granen ontwikkeld.

Raad van je expert

Hoe verander ik de voeding van mijn hond naar PRO PLAN OPTIDIGEST?

Alle producten

Alle producten