Vigor&Sage

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

Aanbiedingen

Vigor& Sage heeft de evolutie van de voedingsgewoonten van katten en honden zorgvuldig bestudeerd. In de afgelopen eeuwen waren honden van nature roofzuchtige carnivoren. Ze leefden in het wild en hadden een eiwitrijk dieet nodig om te kunnen jagen op andere dieren en zichzelf te beschermen tegen roofdieren.

De voorouders van de hedendaagse kat en hond hadden haar- en huidproblemen, indigestie, moeilijkheden bij de ontlasting en andere gezondheidsproblemen als gevolg van verwondingen en vermoeidheid. Om hiervan te herstellen aten ze kruiden, net zoals onze eigen voorouders.

Vigor& Sage combineert deze oude wijsheid met moderne wetenschap om te komen tot de beste kattenvoeding en hondenvoeding. Smaakvolle recepten waarbij we gebruik maken van de puurste natuurlijke ingrediënten, verrijkt met heilzame kruiden. Deze holistische, evenwichtige aanpak heeft geleid tot een hele range aan complete voedingsmiddelen. ‘The Full Force of Nature’ voor het fysieke en mentale welzijn van uw kat en hond.

Alle producten

Alle producten