• + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

Eetkommen van het Hart

Les ecuelles du coeurEen schitterend initiatief dat de asielen een pootje toesteekt.

Ieder jaar worden veel dieren door hun baasjes achtergelaten. Die dieren komen terecht in een asiel, waar ze gelukkig worden verzorgd en gevoed. De asielen hebben het echter niet makkelijk. Daarom kunnen ze rekenen op de steun van Tom&Co ! In onze winkels zamelen we voeding in voor de jaarlijkse actie "De Eetkommen van het Hart".

Iedereen kan daaraan meewerken door een kleine (of grote!) hoeveelheid honden- of kattenvoeding te kopen en die te deponeren in de verzamelbox in de winkel. Wanneer de actie voorbij is komen de asielverantwoordelijken de schenking ophalen. De door hun baasjes verwaarloosde dieren in de asielen zullen je eeuwig dankbaar zijn!Nieuwe editie: van 03/07 tot 14/07/19!

Op weg naar een nieuw record! In 2017 werd 159.472 kg voedsel en 92.858 euro geschonken aan asielen. Doe een gift en help ons om het vorige record te verbreken! 

Hoe deelnemen?

Door te doneren aan de asielen

  • Koop wat extra dierenvoeding in een Tom&Co winkel en doneer deze in de daarvoor voorziene manden in de winkels en bezorg asieldieren zo een goede maaltijd.
  • Tegoedbonnen: koop aan de kassa een tegoedbon van 2,5 euro, 5 euro of 10 euro en Tom&Co schenkt dit volledige bedrag aan de deelnemende asielen. 

Door een beetje van uw tijd te schenken

  • De deelnemende asielen van deze actie kunnen vaak een helpende hand van vrijwilligers gebruiken. Heb je een uurtje per week tijd  of ben je een halve dag vrij?
    Raadpleeg onze lijst van deelnemende asielen en steek dit doel een hart onder de riem. De asieldieren zullen je dankbaar zijn!

Heb je nog vragen? Aarzel niet om onze medewerkers in de winkel aan te spreken, ze leggen je met plezier alles uit.