Alle producten

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

HILL'S SCIENCE PLAN CANINE ADULT 7+ YOUTHFUL VITALITY MINI CHICKEN 2,5KG

€ 21,95
-
G 202487 / H 956344 * Aanbevolen verkoopprijs

Oudere hond (7+ jaar)

Zoek een winkel
Repeat order

Nooit

Every 3 minutes

Every 2 weeks

Every 4 weeks

Every 6 weeks

Every 8 weeks

Op voorraad

Science Plan™ Youthful Vitality werd wetenschappelijk ontwikkeld met een baanbrekende voedingswetenschap om een voeding te bieden die de tekenen van veroudering bij uw volwassen hond van ouder dan 7 jaar helpt te bestrijden.Complete en gebalanceerde voeding ter ondersteuning van de vitaliteit & hersenfunctie, energieniveau & interactie en een schitterende vacht.

With Chicken and Rice: Maïs, brouwersrijst(13%), kip-(21%) en kalkoenmeel, gerst, haver, eiwithydrolysaat, eipoeder, soja-olie, dierlijk vet, lijnzaad, mineralen, gedroogde bietenpulp, gedroogde wortelen, tomatenpuree, gedroogde citruspulp, visolie, gedroogde spinazie, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).

Wanneer de voeding voor de eerste maal wordt gegeven, meng je een steeds grotere hoeveelheid van het nieuwe voer met een steeds kleinere hoeveelheid van het oude voer over een periode van 7 dagen. Op de verpakking staan de dagelijkse voedingshoeveelheden. Deze zijn slechts een richtlijn, omdat de behoeften van huisdieren variëren. Pas de hoeveelheid voeding aan om het optimale lichaamsgewicht te behouden. Kijk voor een volledig voedingsadvies op de verpakking van je product.

Reviews

Zoek een winkel