Alle producten

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

HILL'S SCIENCE PLAN CANINE ADULT PERFECT WEIGHT MINI 2KG

Kalkoen

€ 16,95
-
G 200973 / H 956981 * Aanbevolen verkoopprijs

Volwassen hond (1-6 jaar)

Zoek een winkel
Repeat order

Nooit

Every 3 minutes

Every 2 weeks

Every 4 weeks

Every 6 weeks

Every 8 weeks

Op voorraad

Science Plan™ Perfect Weight heeft een unieke mix van ingrediënten en een laag vetgehalte. Samengesteld om uw hond te helpen een gezond gewicht te bereiken voor een langere levensverwachting. Wetenschappelijk bewezen voeding om honden te helpen een gezond gewicht te bereiken en te behouden.Prebiotische vezels om de opname van voedingsstoffen en een zachte vertering te ondersteunen.Geen toegevoegde kunstmatige smaak- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Kleinere brok voor honden van een klein ras.

met Kip: Tarwe, maïsglutenmeel, maïs, kip (16%) en kalkoenmeel, erwtenmeel, cellulose, tomatenpuree, eiwthydrolysaat, dierlijk vet, lijnzaad, gedroogde bietenpulp, kokosnootolie, mineralen, L-lysine, gedehydreerde wortelen, lipoïnezuur, L-carnitine, vitaminen, taurine, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).

  • Eiwit: 38,0%
  • Vetgehalte: 9,0%
  • Ruwe As: 6,0%
  • Ruwe celstof: 3,2%

Wanneer de voeding voor de eerste maal wordt gegeven, meng je een steeds grotere hoeveelheid van het nieuwe voer met een steeds kleinere hoeveelheid van het oude voer over een periode van 7 dagen. Op de verpakking staan de dagelijkse voedingshoeveelheden. Deze zijn slechts een richtlijn, omdat de behoeften van huisdieren variëren. Pas de hoeveelheid voeding aan om het optimale lichaamsgewicht te behouden. Kijk voor een volledig voedingsadvies op de verpakking van je product.

Reviews

Zoek een winkel