Alle producten

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

HILL'S SCIENCE PLAN PUPPY SMALL & MINIATURE 1,5KG

€ 14,49
-
G 210925 / H 956790 * Aanbevolen verkoopprijs

Puppy (4 weken tot 1 jaar)

Zoek een winkel
Repeat order

Nooit

Every 3 minutes

Every 2 weeks

Every 4 weeks

Every 6 weeks

Every 8 weeks

Op voorraad

Ondersteuning van het immuunsysteem en een lange levensverwachting bij puppies van kleine rassen. Vanwege zijn grootte leeft je hond langer. Maar hij wordt ook meer blootgesteld aan vrije radicalen, die schade aan zijn cellen en DNA kunnen toebrengen, vooral in het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Het lichaam van je hond maakt zijn eigen antioxidanten aan, maar de toevoeging van antioxidanten aan zijn voeding geeft extra bescherming. En aangezien hij altijd dicht bij je is, heeft hij ook voeding nodig die zijn tanden schoon en zijn vacht zacht en glanzend houdt. Met Hill's™ Science Plan™ Small & Miniature geef je je kleine hond 100% van wat hij nodig heeft en 0% van wat hij niet nodig heeft. Met natuurlijk DHA, een omega-3 vetzuur, om de ontwikkeling van de hersenen en de ogen te ondersteunen.Met natuurlijke ingrediënten, toegevoegde vitamines en mineralen voor gevoelige maagjes.Speciale samenstelling met omega-6 vetzuren en andere voedingsstoffen voor een gezonde huid en een glanzende vacht

Gedroogde kip en kalkoen (kip 36%, kalkoen 4%, totaal gevogelte 54%),maïs, tarwe, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, brouwersrijst, maïsglutenmeel, bietenpulp, mineralen, visolie, lijnzaad, tomatenpuree, spinaziepoeder, citrusvruchtenpulp, druivenpuree, vitaminen, sporenelementen, taurine en bèta-caroteen. Natuurlijke conservering met gemengde tocoferolen en citroenzuur.

De individuele dagelijkse voedingsbehoefte tussen pups kan behoorlijk variëren. Pas de hoeveelheid aan om het optimale lichaamsgewicht te behouden en verdeel deze hoeveelheden over 2-4 maaltijden per dag (het aantal vermindert met het toenemen van de leeftijd). Kijk voor een volledig voedingsadvies op de verpakking van je product. Wanneer de voeding voor de eerste maal wordt gegeven, meng je een steeds grotere hoeveelheid van het nieuwe voer met een steeds kleinere hoeveelheid van het oude voer over een periode van 7 dagen.

Reviews

Zoek een winkel