Hond

Op zoek naar kwaliteitsvolle producten, toffe speeltjes en handige accessoires om je viervoeter een fantastische thuis te bieden? Ontdek ons gamma voor je trouwe metgezel.

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

ATLAS 10 OPEN TWEEKLEURIG BEIGE BLAUW 48X32.5X29CM

Beige Bleu

€ 30,69
-
G 206851/H 723239* Aanbevolen verkoopprijs
ATLAS 10 OPEN TWEEKLEURIG BEIGE BLAUW, voor katten of kleine honden, makkelijk mee te nemen dankzij een vast handvat, ideaal voor het reizen met uw huisdier in(auto, trein, boot, vliegtuig), uit kunststof met een stevige stalen deur, robuust, met luchtroosters aan de zijkant, heeft ook een opening aan de bovenzijde, accessoires zoals een kussen of een plastic kom zijn apart verkrijgbaar
Zoek een winkel
Repeat order

Nooit

Every 3 minutes

Every 2 weeks

Every 4 weeks

Every 6 weeks

Every 8 weeks

Op voorraad

ATLAS 10 OPEN TWEEKLEURIG BEIGE BLAUW, voor katten of kleine honden, makkelijk mee te nemen dankzij een vast handvat, ideaal voor het reizen met uw huisdier in(auto, trein, boot, vliegtuig), uit kunststof met een stevige stalen deur, robuust, met luchtroosters aan de zijkant, heeft ook een opening aan de bovenzijde, accessoires zoals een kussen of een plastic kom zijn apart verkrijgbaar. Reizen met dieren Opgelet: Elke luchtvaartmaatschappij heeft zijn eigen richtlijnen ten aanzien van de omvang, gewicht en/of soort bagage. Om onaangename verrassingen bij de veiligheidscontrole te vermijden, raden wij u aan u te informeren bij de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt.

Reviews

Zoek een winkel