Brokken

  • + 900 medewerkers
  • + 165 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

LABRADOR RETRIEVER 12KG

12 kg

€ 57,99
-
G 200199 / H 720947 * Aanbevolen verkoopprijs
Droog hondenvoer labrador retriever
Zoek een winkel
Repeat order

Nooit

Every 3 minutes

Every 2 weeks

Every 4 weeks

Every 6 weeks

Every 8 weeks

Op voorraad

Voor labrador, curly coated en Chesapeake Bayretriever vanaf 1 jaar.

- Sprong

Ondersteunt gezonde gewrichten met toegevoegde glucosamine en chondroïtinesulfaat.

- Afweer

Bevordert een sterke natuurlijke afweer met klinisch bewezen antioxidant.

- Gebit

Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden.

- Hart

Geformuleerd ter ondersteuning van een gezond hart met L-carnitine en natuurlijk taurine.

- Sterk

Hoog eiwitgehalte helpt bij het behouden van soepele spieren.

- Glans

Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met een klinisch bewezen verhouding van omega-6 en omega-3 vetzuren.


Ieder ras is bijzonder – en uit al die rassen hebt u de metgezel gekozen die perfect bij u past. Honden zoals Labrador retrievers zijn geweldig gezelschap; het zijn grote dieren met een groot hart voor hun eigenaar. EUKANUBA Volwassen droog hondenvoer voor labrador retrievers is een premium voeding die is samengesteld om uw hond te helpen het fantastische dier te blijven dat hij is. Het bevat L-carnitine voor minder lichaamsvet en een optimaal gewicht met een zo laag mogelijke belasting van de gewrichten terwijl de opbouw van soepele spieren wordt bevorderd, en natuurlijke bronnen van glucosamine en chondroïtinesulfaat voor gezond kraakbeen en gezonde gewrichten. Dankzij aminozuren zoals taurine blijft het hart van uw Labrador retriever gezond en sterk voor de avonturen die u samen tegenkomt. Antioxidanten bevorderen een sterke natuurlijke weerstand (klinisch bewezen) zodat uw hond actief en fit blijft en nieuwe uitdagingen aan kan – iedere dag opnieuw. Verder is kip onze belangrijkste eiwitbron voor een natuurlijker dieet voor uw hond, die immers van nature een vleeseter is. Dit helpt bij de opbouw van sterke, soepele spieren. Natuurlijk wilt u dat uw metgezel zich fantastisch voelt, en dat hij er ook goed uitziet; daarom bevat dit rasspecifieke hondenvoer een optimale mix van omega-6 en omega-3-vetzuren die zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Tegelijkertijd is het tot wel 80% bewezen actief tegen het verharen* EUKANUBA Volwassen hondenvoer voor Labrador retrievers bevat 3D DentaDefense- technologie, wat bij iedere hap zorgt voor een schoner gebit, de opbouw van tandsteen met tot wel 80% vermindert** en uw hond helpt een sterk gebit te houden. Deze rasspecifieke voeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers. Het is 100% compleet en uitgebalanceerd zodat uw metgezel op ieder gebied het beste uit zichzelf kan blijven geven. Vooral Labrador retrievers, maar ook curly coated en Chesapeake Bay retrievers zijn op hun best met EUKANUBA’s volwassen voer voor Labrador retrievers dat speciaal op hun behoeften is toegespitst.

Gedroogde kip en kalkoen (23%, een natuurlijke bron van taurine), maïs, tarwe, sorghum, gerst, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp (2,8%), gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, gedroogde hele eieren, kaliumchloride, visolie, calciumcarbonaat, natriumchloride, natriumhexametafosfaat, fructooligosacchariden (0,28%), lijnzaad, glucosamine (432 mg/kg), chondroïtinesulfaat (43 mg/kg).

  • Wanneer u uw hond voor het eerst EUKANUBA geeft, meng dan geleidelijk meer EUKANUBA hondenvoer door het voer dat uw hond gewend was te eten, gedurende een periode van vier dagen. We adviseren om uw hond twee keer per dag eten te geven.
  • Verdeel de dagelijkse hoeveelheid die in de tabel staat aangegeven over het aantal maaltijden. Afhankelijk van leeftijd, activiteit en temperament kan uw hond meer of minder voeding nodig hebben.
  • Raadpleeg de voedingstabel voor specifieke richtlijnen. (Geeft de gemiddelde dagelijkse hoeveelheid weer voor een hond van 30 kg.)
  • Zorg dat er altijd voldoende drinkwater klaar staat voor uw hond.
Gewicht
Voeding (grams/dag)
20kg210-230g
25kg240-270g
30kg275-305g
35kg305-335g
40kg330-370g
45kg360-400g

ANALYSE :

Eiwit
23%
Vetgehalte
13%
Omega-6-vetzuren
2,20%
Omega-3-vetzuren
0,34%
Ruwe as
6,90%
Ruwe celstof
2,70%
Calcium
1,10%
Fosfor
0,90%

TOEVOEGINGSMIDDELEN : VITAMINEN :

Vitamine A
45540IU/kg
Vitamine D₃
1511IU/kg
Vitamine E
253mg/kg
L‐carnitine
48mg/kg
β‐caroteen
5,0mg/kg

SPORENELEMENTEN :

Kopersulfaat‐pentahydraat
56mg/kg
Kaliumjodide
4,0mg/kg
IJzersulfaat‐monohydraat
743mg/kg
Mangaansulfaat‐monohydraat
56mg/kg
Mangaanoxide
40mg/kg
Zinkoxide
258mg/kg
Natriumseleniet
0,25mg/kg

Geen kunstmatige smaakstoffen toegevoegd

Geen kunstmatige kleurstoffen toegevoegd

Reviews

Zoek een winkel