Brokken

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

SMALL ADULT BREED 7.5KG

€ 29,99
-
G 214040/H 342301* Aanbevolen verkoopprijs

Complete premium voeding voor kleine rassen

Zoek een winkel
Repeat order

Nooit

Every 3 minutes

Every 2 weeks

Every 4 weeks

Every 6 weeks

Every 8 weeks

Op voorraad

Nutri Expert is een compleet gamma van 100% complete en evenwichtige premium voeding voor honden. Deze voeding werd ontwikkeld door Tom&Co met de hulp van nutritionele experts. Nutri Expert bevat de juiste verhoudingen aan essentiële voedingsstoffen en nutriënten zonder toegevoegde kunstmatige conserveringsmiddelen, smaak- of kleurstoffen. Het perfect evenwicht van deze ingrediënten van hoge kwaliteit is belangrijk om uw hond te voorzien van de allerbeste voeding voor een lang en gezond leven.

  • Immune: helpt het immuunsysteem versterken en bevat belangrijke natuurlijke antioxidanten zoals vitamine E, vitamine C, selenium, luteïne, bètacaroteen en citrusextracten die rijk zijn aan bioflavenoïden, waarvoor is aangetoond dat ze essentieel zijn voor de natuurlijke immuunfunctie.
  • Healthy coat: bevat omega 3 & 6 om de huid en de vacht zacht te houden.
  • Improved digestion: samengesteld met een hoog vleesgehalte plus natuurlijk yucca-extract dat de geur van de uitwerpselen helpt verminderen.
  • Natural ingredients: rijk aan natuurlijke kip. Bevat geen toegevoegde kunstmatige smaak- of kleurstoffen. Natuurlijke bewaring met vitamine E, vitamine C en rozemarijnextract.

Kip 43,3% (Verse kip 24.4%, kippenmeel 16.9%, biergist 2%), rijst (13%), maïs (13%), gerst (12.2%), maïsgluten (5.7%), vleesvetten (5.2%), suikerbietenpulp (3.2%), lijnzaad, biergist, eipoeder, vitaminen en mineralen, natriumchloride, kaliumchloride, gistextract (bron van MOS 0.1%), cichorei-extract (bron van FOS 0.1%), yucca-extract (0.1%), goudsbloemextract, rozemarijnextract.

De aanbevolen hoeveelheid voedsel kan over twee gelijke maaltijden verdeeld worden waarvan één ’s morgens en de tweede ’s middags. Geef nooit méér dan de totaal aanbevolen hoeveelheid voedsel per dag. De tabel is bedoeld om een idee te geven: de behoeften van een hond kunnen variëren naargelang zijn activiteit, leeftijd en omgeving. Nutri Expert is ontwikkeld geweest om honden optimaal gezond te houden. Voor het eerste gebruik, meng progressief gedurende 4 dagen de nieuwe voeding met uw huidige voeding. Zorg ervoor dat uw hond altijd over zuiver en fris drinkwater beschikt. Op een koele en droge plek bewaren.

Gewicht

Portie per dag

2,5 kg

50 - 70 g

5 kg

85 - 115 g

10 kg

145 - 190 g

Reviews

Zoek een winkel