Voeding

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

DAILY CARE SENSITIVE DIGESTION 2,5KG

2,5 kg

€ 16,99
-
G 212219/H 720184* Aanbevolen verkoopprijs
Droog hondenvoer gevoelige spijsvertering
Zoek een winkel
Repeat order

Nooit

Every 3 minutes

Every 2 weeks

Every 4 weeks

Every 6 weeks

Every 8 weeks

Op voorraad

Voor volwassen honden van alle rassen (< 40 kg) vanaf 1 jaar en honden van zeer grote rassen (> 40 kg) vanaf 2 jaar met een gevoelige spijsvertering.

- Vertering

Voor honden met gevoelige magen, met gemakkelijk te verteren rijst.

- Balance +

Bevordert een optimale vertering met extra prebiotica (vs. Eukanuba voor Volwassen Middelgrote Rassen).

- Afweer

Bevordert een sterke natuurlijke afweer met klinisch bewezen antioxidant.

- Kracht

Met dierlijke eiwitten waarvan klinisch is bewezen dat deze soepele spieren ondersteunen.

- Glans

Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met een klinisch bewezen verhouding van omega-6 en omega-3 vetzuren.

Iedere hond is een bijzondere persoonlijkheid en alle honden hebben hun eigen voorkeur en hun eigen behoeften. Als uw metgezel speciale zorg nodig heeft op een bepaald gebied zorgt EUKANUBA’s Daily Care voeding ervoor dat hij er weer op en top uitziet en zich net zo voelt. EUKANUBA Daily Care hondenvoer voor een gevoelige spijsvertering is een premium voeding voor honden van ieder ras die niet van plan zijn hun gevoelige spijsvertering een spannende dag vol avontuur te laten bederven. Dankzij de bietenpulp, extra prebiotica (FOS) en gemakkelijk te verteren rijst is dit hondenvoer de juiste keuze voor gezonde darmen en een optimale opname van voedingsstoffen. Calcium voor sterke botten en antioxidanten voor een sterke natuurlijke weerstand (klinisch bewezen) zorgen ervoor dat uw hond actief en fit blijft. Natuurlijk wilt u dat uw metgezel zich geweldig voelt, en dat hij er ook nog eens fantastisch uitziet; daarom bevat dit volwassen hondenvoer een optimale mix van omega-6 en omega-3-vetzuren die zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Tegelijkertijd is het tot wel 80% bewezen actief tegen het verharen* EUKANUBA Daily Care hondenvoer voor een gevoelige spijsvertering bevat 3D DentaDefense-technologie, wat bij iedere hap zorgt voor een schoner gebit, de opbouw van tandsteen met tot wel 80% vermindert** en uw hond helpt een sterk gebit te houden. Dit hoogwaardige hondenvoer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers. Het is 100% compleet en uitgebalanceerd zodat uw metgezel zich op en top voelt en er ook zo uitziet.

* Resultaten bij uw hond variëren.

** Resultaten bij uw hond kunnen variëren.

Gedroogde kip en kalkoen (22%), rijst (21%), maïs, sorghum, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp (2,8%), vismeel, gedroogde hele eieren, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, fructo-oligosacchariden (0,77%), dicalciumfosfaat, kaliumchloride, natriumchloride, natriumhexametafosfaat, visolie, calciumcarbonaat, lijnzaad.

Hoe geeft u uw hond EUKANUBA voor een gevoelige spijsvertering:

  • Wanneer u uw hond voor het eerst EUKANUBA geeft, meng dan geleidelijk meer EUKANUBA hondenvoer door het voer dat uw hond gewend was te eten, gedurende een periode van vier dagen.
  • Verdeel de dagelijkse hoeveelheid die in de tabel staat aangegeven over twee maaltijden. Afhankelijk van leeftijd, activiteit en temperament kan uw hond meer of minder voeding nodig hebben.
  • Raadpleeg de voedingstabel voor specifieke richtlijnen. (Geeft de gemiddelde dagelijkse hoeveelheid weer voor een hond van 20 kg.)
  • Zorg dat er altijd voldoende drinkwater klaar staat voor uw hond.
GewichtVoeding (grams/dag)
5kg80-90g
10kg130-145g
20kg205-230g
30kg270-300g
40kg330-365g
60kg430-480g

ANALYSE :

Eiwit
23,0%
Vetgehalte13,0%
Omega-6-vetzuren2,30%
Omega-3-vetzuren0,33%
Ruwe as6,80%
Ruwe celstof1,60%
Calcium
1,20%
Fosfor
0,95%

TOEVOEGINGSMIDDELEN :VITAMINEN :

Vitamine A46167IU/kg
Vitamine D₃1532IU/kg
Vitamine E256mg/kg
β‐caroteen5,0mg/kg

SPORENELEMENTEN :

Kopersulfaat‐pentahydraat47mg/kg
Kaliumjodide3,4mg/kg
IJzersulfaat‐monohydraat633mg/kg
Mangaansulfaat‐monohydraat48mg/kg
Zinkoxide220mg/kg
Mangaanoxide34mg/kg

Reviews

Zoek een winkel