Voeding

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

DAILY CARE SENSITIVE JOINTS 12,5KG

12,5 kg

€ 62,99
-
G 210223/H 720102* Aanbevolen verkoopprijs
Droog hondenvoer gevoelige gewrichten
Zoek een winkel
Repeat order

Nooit

Every 3 minutes

Every 2 weeks

Every 4 weeks

Every 6 weeks

Every 8 weeks

Op voorraad

Voor volwassen honden van alle rassen (< 40 kg) vanaf 1 jaar en honden van zeer grote rassen (> 40 kg) vanaf 2 jaar met aanleg voor gevoelige gewrichten.

- Gezond gewicht

Geformuleerd voor een gezond gewicht om druk op de gewrichten te helpen verminderen met L-carnitine.

- Sprong

Ondersteunt gezonde gewrichten met toegevoegde glucosamine en chondroïtinesulfaat.

- Afweer

Bevordert een sterke natuurlijke afweer met klinisch bewezen antioxidant.

- Gebit

Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden.

- Kracht

Met dierlijke eiwitten waarvan klinisch is bewezen dat deze soepele spieren ondersteunen.

Iedere hond is een bijzondere persoonlijkheid en alle honden hebben hun eigen voorkeur en hun eigen behoeften. Als uw metgezel speciale zorg nodig heeft op een bepaald gebied zorgt EUKANUBA’s Daily Care voeding ervoor dat hij er weer op en top uitziet en zich net zo voelt. EUKANUBA Daily Care hondenvoer voor gevoelige gewrichten is een premium voeding voor volwassen honden van ieder ras die niet van plan zijn zich door hun gevoelige gewrichten te laten afhouden van een leven vol actie en avonturen. Glucosamine en chondroïtinesulfaat zijn de ingrediënten bij uitstek om te zorgen voor gezonde gewrichten. Daarnaast zorgt L- carnitine voor een lager gehalte lichaamsvet en de opbouw van soepele spieren, waardoor de gewrichten minder zwaar belast worden. Prebiotica en klinisch bewezen bietenpulp helpen bij een gezonde spijsvertering voor uw hond en een optimale opname van voedingsstoffen. Bovendien is kip onze belangrijkste eiwitbron zodat uw hond als vleeseter op natuurlijke wijze sterke, soepele spieren op kan bouwen en elke uitdaging aankan. Calcium voor sterke botten en antioxidanten voor een sterke natuurlijke weerstand (klinisch bewezen) zorgen ervoor dat uw hond actief en fit blijft. Natuurlijk wilt u dat uw metgezel zich geweldig voelt, en dat hij er ook nog eens fantastisch uitziet; daarom bevat dit volwassen hondenvoer een optimale mix van omega-6 en omega-3-vetzuren die zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Tegelijkertijd is het tot wel 80% bewezen actief tegen het verharen* EUKANUBA Daily Care hondenvoer voor gevoelige gewrichten bevat 3D DentaDefense-technologie, wat bij iedere hap zorgt voor een schoner gebit, de opbouw van tandsteen met tot wel 80% vermindert** en uw hond helpt een sterk gebit te houden. Dit hoogwaardige hondenvoer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers. Het is 100% compleet en uitgebalanceerd zodat uw metgezel zich weer op en top voelt en er ook zo uitziet.

Gedroogde kip en kalkoen (22%), maïs, tarwe, sorghum, dierlijk vet, gerst, gedroogde bietenpulp (3,8%), gedroogde hele eieren, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, kaliumchloride, visolie, calciumcarbonaat, natriumchloride, lijnzaad, natriumhexametafosfaat, fructooligosacchariden (0,38%), glucosamine (576 mg/kg), chondroïtinesulfaat (57 mg/kg).

Hoe geeft u uw hond EUKANUBA voor gevoelige gewrichten:

  • Wanneer u uw hond voor het eerst EUKANUBA geeft, meng dan geleidelijk meer EUKANUBA hondenvoer door het voer dat uw hond gewend was te eten, gedurende een periode van vier dagen. We adviseren om uw hond twee keer per dag eten te geven.
  • Verdeel de dagelijkse hoeveelheid die in de tabel staat aangegeven over het aantal maaltijden. Afhankelijk van leeftijd, activiteit en temperament kan uw hond meer of minder voeding nodig hebben.
  • Raadpleeg de voedingstabel voor specifieke richtlijnen. (Geeft de gemiddelde dagelijkse hoeveelheid weer voor een hond van 20 kg.)
  • Zorg dat er altijd voldoende drinkwater klaar staat voor uw hond.
Gewicht
Voeding (grams/dag)
5kg80-90g
10kg130-145g
20kg210-230g
30kg275-305g
40kg330-365g
60kg435-480g

ANALYSE :

Eiwit
23,0%
Vetgehalte
13,0%
Omega-6-vetzuren
2,20%
Omega-3-vetzuren
0,36%
Ruwe as
6,80%
Ruwe celstof
2,60%
Calcium
1,10%
Fosfor
0,90%

TOEVOEGINGSMIDDELEN : VITAMINEN :

Vitamine A
45408IU/kg
Vitamine D₃
1507IU/kg
Vitamine E
252mg/kg
L‐carnitine
48mg/kg
β‐caroteen
28mg/kg

SPORENELEMENTEN :

Kopersulfaat‐pentahydraat
48mg/kg
Kaliumjodide
3,5mg/kg
IJzersulfaat‐monohydraat
643mg/kg
Mangaansulfaat‐monohydraat
49mg/kg
Mangaanoxide
35mg/kg
Zinkoxide
223mg/kg
Natriumseleniet
0,25mg/kg
Geen kunstmatige kleurstoffen toegevoegd

Geen smaakstoffen toegevoegd

Reviews

Zoek een winkel