Voeding

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

DAILY CARE SENSITIVE SKIN 12KG

12,5 kg

€ 62,99
-
G 206167/H 720103* Aanbevolen verkoopprijs
Droog hondenvoer gevoelige huid
Zoek een winkel
Repeat order

Nooit

Every 3 minutes

Every 2 weeks

Every 4 weeks

Every 6 weeks

Every 8 weeks

Op voorraad

Voor volwassen honden van alle rassen (< 40 kg) vanaf 1 jaar en honden van zeer grote rassen (> 40 kg) vanaf 2 jaar met een gevoelige huid.

- Comfort

Geformuleerd om ingrediënten die jeuk en krabben kunnen veroorzaken te beperken.

- Afweer

Bevordert een sterke natuurlijke afweer met klinisch bewezen antioxidant.

- Gebit

Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden.

- Gevoeligheid

Vitaminerijke vis als primaire eiwitbron.

- Glans

Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met een klinisch bewezen verhouding van omega-6 en omega-3 vetzuren.

Iedere hond is een bijzondere persoonlijkheid en alle honden hebben hun eigen voorkeur en hun eigen behoeften. Als uw metgezel speciale zorg nodig heeft op een bepaald gebied zorgt EUKANUBA’s Daily Care voeding ervoor dat hij er weer op en top uitziet en zich net zo voelt. EUKANUBA Daily Care hondenvoer voor een gevoelige huid is een premium voeding voor volwassen honden van ieder ras die niet willen dat zij er door hun gevoelige huid minder fantastisch uitzien dan ze zijn. Dit dieet is speciaal samengesteld zodat het zo weinig mogelijk ingrediënten bevat waardoor honden jeuk kunnen krijgen en gaan krabben, zodat uw metgezel zich weer prettig voelt en zich kan concentreren op al die andere dingen die zijn aandacht vragen. Bovendien helpen prebiotica en klinisch bewezen bietenpulp bij een gezonde spijsvertering en een optimale opname van voedingsstoffen. In deze voeding is vitaminerijke vis de belangrijkste eiwitbron zodat uw hond als vleeseter op natuurlijke wijze sterke, soepele spieren op kan bouwen. Calcium voor sterke botten en antioxidanten voor een sterke natuurlijke weerstand (klinisch bewezen) zorgen ervoor dat uw hond actief en fit blijft. Natuurlijk wilt u dat uw metgezel zich geweldig voelt, en dat hij er ook nog eens fantastisch uitziet; daarom bevat dit volwassen hondenvoer een optimale mix van omega-6 en omega-3- vetzuren die zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Tegelijkertijd is het tot wel 80% bewezen actief tegen het verharen* EUKANUBA Daily Care hondenvoer voor een gevoelige huid bevat 3D DentaDefense-technologie, wat bij iedere hap zorgt voor een schoner gebit, de opbouw van tandsteen met tot wel 80% vermindert** en uw hond helpt een sterk gebit te houden. Dit hoogwaardige hondenvoer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers. Het is 100% compleet en uitgebalanceerd zodat uw metgezel zich weer op en top voelt en er ook zo uitziet.

Maïs, vismeel (21%), dierlijk vet, gedroogde hele eieren, gedroogde bietenpulp (3,3%), gehydrolyseerd viseiwit, biergist, fructooligosacchariden (0,52%), dicalciumfosfaat, natriumchloride, kaliumchloride, natriumhexametafosfaat, calciumcarbonaat.

Hoe geeft u uw hond EUKANUBA voor de gevoelige huid:

  • Wanneer u uw hond voor het eerst EUKANUBA geeft, meng dan geleidelijk meer EUKANUBA hondenvoer door het voer dat uw hond gewend was te eten, gedurende een periode van vier dagen.
  • Verdeel de dagelijkse hoeveelheid die in de tabel staat aangegeven over twee maaltijden. Afhankelijk van leeftijd, activiteit en temperament kan uw hond meer of minder voeding nodig hebben.
  • Raadpleeg de voedingstabel voor specifieke richtlijnen. (Geeft de gemiddelde dagelijkse hoeveelheid weer voor een hond van 20 kg.)
  • Zorg dat er altijd voldoende drinkwater klaar staat voor uw hond.
GewichtVoeding (grams/dag)
5kg80-90g
10kg130-145g
20kg205-230g
30kg270-300g
40kg330-365g
60kg430-480g

ANALYSE :

Eiwit
23,0%
Vetgehalte
13,0%
Omega-6-vetzuren
2,22%
Omega-3-vetzuren
0,68%
Ruw as
6,40%
Ruwe celstof
2,20%
Calcium
0,95%
Fosfor
0,80%

TOEVOEGINGSMIDDELEN : VITAMINEN :

Vitamine A
45496 IU/kg
Vitamine D
1510 IU/kg
Vitamine E
253 mg/kg
β‐caroteen
5 mg/kg

SPORENELEMENTEN :

Kopersulfaat-pentahydraat
48 mg/kg
Kaliumjodide
3,5 mg/kg
IJzersulfaat-monohydraat
641 mg/kg
Mangaansulfaat-monohydraat
48 mg/kg
Mangaanoxide
34 mg/kg
Zinkoxide
223 mg/kg

Geen kunstmatige kleurstoffen toegevoegd
Geen smaakstoffen toegevoegd

Reviews

Zoek een winkel