Voeding

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

GERMAN SHEPHERD 12KG

12 kg

€ 62,99
-
G 202751/H 721830* Aanbevolen verkoopprijs
Droog hondenvoer duitse herder
Zoek een winkel
Repeat order

Nooit

Every 3 minutes

Every 2 weeks

Every 4 weeks

Every 6 weeks

Every 8 weeks

Op voorraad

Voor Duitse en Belgische herder vanaf 1 jaar.

- Balance +

Zorgt voor een optimale spijsvertering met een hoger prebioticagehalte (vs. Eukanuba voor Volwassen Grote Rassen).

- Sprong

Ondersteunt gezonde gewrichten met toegevoegde glucosamine en chondroïtinesulfaat.

- Gebit

Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden.

- Sterk

Helpt op natuurlijke wijze vet te verbranden met behoud van spiermassa, bevat L-carnitine.

- Kracht

Met dierlijke eiwitten waarvan klinisch is bewezen dat deze soepele spieren ondersteunen.

- Glans

Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met een klinisch bewezen verhouding van omega-6 en omega-3 vetzuren.

Ieder ras is bijzonder – en uit al die rassen hebt u de metgezel gekozen die perfect bij u past. Honden zoals Duitse herders zijn fantastische, grote metgezellen die trots en sterk naast u lopen. EUKANUBA Volwassen droog hondenvoer voor Duitse herders is een premium voeding die is samengesteld om uw hond te helpen het fantastische dier te blijven dat hij is. Het bevat extra prebiotica en bietenpulp voor een actieve, gezonde spijsvertering. L-carnitine zorgt voor minder lichaamsvet en een optimaal gewicht met een zo laag mogelijke belasting van de gewrichten terwijl de opbouw van soepele spieren wordt bevorderd, en natuurlijke bronnen van glucosamine en chondroïtinesulfaat helpen zorgen voor gezond kraakbeen voor gezonde gewrichten. Kip is onze belangrijkste eiwitbron voor een natuurlijker dieet voor uw hond, die immers van nature een vleeseter is. Hierdoor kan hij sterke, soepele spieren opbouwen en blijft hij klaar staan voor iedere uitdaging op zijn levensavonturen met u. Natuurlijk wilt u dat uw metgezel zich fantastisch voelt, en dat hij er ook goed uitziet; daarom bevat dit rasspecifieke hondenvoer een optimale mix van omega-6 en omega-3-vetzuren die zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Tegelijkertijd is het tot wel 80% bewezen actief tegen het verharen* EUKANUBA Volwassen hondenvoer voor Duitse herders bevat 3D DentaDefense- technologie, wat bij iedere hap zorgt voor een schoner gebit, de opbouw van tandsteen met tot wel 80% vermindert** en uw hond helpt een sterk gebit te houden. Deze rasspecifieke voeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers. Het is 100% compleet en uitgebalanceerd zodat uw metgezel op ieder gebied het beste uit zichzelf kan blijven geven. Met name Duitse herders, maar ook Belgische herders zijn op hun best met EUKANUBA’s volwassen voer voor Duitse herders dat speciaal op hun behoeften is toegespitst.

Gedroogde kip en kalkoen (24%), maïs, rijst, tarwe, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp (2,8%), gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, gedroogde hele eieren, kaliumchloride, fructooligosacchariden (0,52%), visolie, natriumchloride, natriumhexametafosfaat, calciumcarbonaat, lijnzaad, glucosamine (432 mg/kg), chondroïtinesulfaat (43 mg/kg).

  • Wanneer u uw hond voor het eerst EUKANUBA geeft, meng dan geleidelijk meer EUKANUBA hondenvoer door het voer dat uw hond gewend was te eten, gedurende een periode van vier dagen. We adviseren om uw hond twee keer per dag eten te geven.
  • Verdeel de dagelijkse hoeveelheid die in de tabel staat aangegeven over het aantal maaltijden. Afhankelijk van leeftijd, activiteit en temperament kan uw hond meer of minder voeding nodig hebben.
  • Raadpleeg de voedingstabel voor specifieke richtlijnen. (Geeft de gemiddelde dagelijkse hoeveelheid weer voor een hond van 40 kg.)
  • Zorg dat er altijd voldoende drinkwater klaar staat voor uw hond.
Gewicht
Voeding (grams/dag)
20kg205-230g
25kg240-265g
30kg270-300g
40kg330-365g
50kg380-425g
55kg405-450g

ANALYSE :

Eiwit
23%
Vetgehalte
13,0%
Omega-6-vetzuren
2,19%
Omega-3-vetzuren
0,34%
Ruwe as
6,40%
Ruwe celstof
2,10%
Calcium
1,10%
Fosfor
0,85%

TOEVOEGINGSMIDDELEN : VITAMINEN :

Vitamine A
45892IU/kg
Vitamine D₃
1523IU/kg
Vitamine E
255mg/kg
L‐carnitine
48,1mg/kg
β‐caroteen
5,0mg/kg

SPORENELEMENTEN :

Kopersulfaat‐pentahydraat
56mg/kg
Kaliumjodide
4,1mg/kg
IJzersulfaat‐monohydraat
752mg/kg
Mangaansulfaat‐monohydraat
57mg/kg
Mangaanoxide
40mg/kg
Zinkoxide
261mg/kg
Geen kunstmatige conserveringsmiddelen
Geen toegevoegde smaakstoffen
Geen toegevoegde kleurstoffen

Reviews

Zoek een winkel