Natvoer

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

SB SAVOURY MEDLEYS LAM 85GR

Lam

€ 1,49
-
G 208852/H 958127* Aanbevolen verkoopprijs
Wellness CORE Smalle Breed Savoury Medleys zijn zorgvuldig geformuleerd om aan de specifieke behoeften van honden van kleine rassen te voldoen, met een heerlijke smaak en een speciaal vervaardigde kleinere textuur in een gemakkelijk te serveren formaat
Zoek een winkel
Repeat order

Nooit

Every 3 minutes

Every 2 weeks

Every 4 weeks

Every 6 weeks

Every 8 weeks

Op voorraad

Wellness CORE Smalle Breed Savoury Medleys zijn zorgvuldig geformuleerd om aan de specifieke behoeften van honden van kleine rassen te voldoen, met een heerlijke smaak en een speciaal vervaardigde kleinere textuur in een gemakkelijk te serveren formaat. Met een heerlijke paté, kleine stukjes vlees en gezonde groenten zit deze natuurlijke en complete maaltijd vol met smaak voor uw kleine vriend.

Kip 47%, kippenbouillon, lamsvlees 3%, hert 3%, witte zoete aardappelen 3%, wortelen 3%, aardappelzetmeel, kippenlever, eieren, mineralen.

HANDLEIDING VOOR HET VOEREN: Enige voeding: dadelijks ongeveer 2 verpakkingen per 1,36 kg lichaamsgewicht. Wanneer gevoed met Wellness droog: verminder de hoeveelheid droog voedsel met 25 g voor elke natte verpakking. Best geserveerd op kamertemperatuur. Geopende verpakking in de koelkast bewaren. Bied altijd toegang tot schoon, vers water.

CALORIEGEHALTE (BEREKEND): 1.020 kcal/kg of 87 kcal/verpakking (ME, zoals gevoerd).


Eiwitten 8%
Vetgehalte 8%
Ruwe vezel0,5%
Ruwe as 5%
Vocht77%

Reviews

Zoek een winkel