Kattenbak, verzorging en antiparasiet

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

KATTENBAKVULLING HYGIENE 10L

HYGIENE

€ 4,99
-
G 212078/H 956566* Aanbevolen verkoopprijs

CATSAN® HYGIENE plus bestaat uit fijne mineraalkorrels vervaardigd uit kalk en kwartszand die het vocht absorberen als een spons

Zoek een winkel
Repeat order

Nooit

Every 3 minutes

Every 2 weeks

Every 4 weeks

Every 6 weeks

Every 8 weeks

Op voorraad

CATSAN® HYGIENE plus bestaat uit fijne mineraalkorrels vervaardigd uit kalk en kwartszand die het vocht absorberen als een spons. Deze unieke mineraalkorrels voorkomen de vorming van geurtjes effectiever dan standaard kattenbakvullingen*. (*gebaseerd op een geurcontroletest bij een kat die een met CATSAN® HYGIENE plus gevulde kattenbak gebruikt volgens de voorgeschreven richtlijnen.) Katten houden van hygiëne en frisheid. Daarom zijn ze zo dol op CATSAN®. Met CATSAN® geeft u uw kat een kattenbak die altijd schoon en hygiënisch is. CATSAN® kattenbakvulling geeft weinig stof af en is niet geparfumeerd.

Bereiding en gebruik

Gemakkelijk in gebruik... Vul de kattenbak met ongeveer 5 cm Catsan. Verwijder de vaste uitwerpselen iedere dag uit de bak. Vernieuw de hele kattenbakvulling regelmatig. Indien u vloerverwarming heeft, is het aan te raden om een stuk isolatiemateriaal onder de bak te plaatsen.

Reviews

Zoek een winkel