Kattenbak

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

HOP IN KATTENBAK

€ 21,99
-
G 206830/H 956413* Aanbevolen verkoopprijs
Zoek een winkel
Repeat order

Nooit

Every 3 minutes

Every 2 weeks

Every 4 weeks

Every 6 weeks

Every 8 weeks

Op voorraad

De Hop In is een moderne kattenbak met ingang aan de bovenkant. De Hop In is bijzonder geschikt voor katten die staand plassen, achterstevoren plassen of graag de kattenbakvulling over de vloer verspreiden, aangezien de opstaande randen ervoor zorgen dat er geen vulling, vocht of vuil buiten de kattenbak valt. Bovendien is de Hop In ideaal voor mensen die zowel katten als honden hebben, omdat de honden niet in de bak kunnen en ook niet bij de vulling en de uitwerpselen kunnen komen.

· Het belangrijkste kenmerk van de Hop In is het geperforeerde, licht hellende deksel. Wanneer de kat uit de kattenbak stapt, valt de vulling die aan de pootjes hangt, door de kleine gaatjes weer in de bak. Zo blijft het rond de kattenbak schoon en net.
· Dankzij de grote opening in de deksel van de Hop In kunnen zelfs grote katten er gemakkelijk in en uit.
· De Hop In reinigen is een gemakkelijk klusje. Het deksel kan worden opgeklapt en vastgezet om het vuil eruit te scheppen. Ook kan de bak gemakkelijk worden verplaatst en leeggemaakt dankzij de ingebouwde handgrepen aan de onderkant.
· Tenslotte nog deze tip: plaats de Hop In in een hoek. Dit bespaart ruimte, en zo moet de kat over de deksel met kleine gaatjes lopen bij het verlaten van de bak.

Reviews

Zoek een winkel