Voeding

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

HILL'S SCIENCE PLAN FELINE ADULT URINARY HEALTH HAIRBALL CONTROL 1,5KG

1,5 kg

HILL S SCIENCE PLAN
€ 21,99
-
G 211684/H * Aanbevolen verkoopprijs

Volwassen kat (1-6 jaar)

Zoek een winkel
Repeat order

Nooit

Every 3 minutes

Every 2 weeks

Every 4 weeks

Every 6 weeks

Every 8 weeks

Op voorraad

Hill's™ Science Plan™ Feline Adult Urinary Health Hairball Control is een perfect gebalanceerde voeding die gezonde urinewegen helpt te beschermen en om haarbalvorming tegen te gaan.Ondersteunt de gezondheid van de urinewegen van de nieren tot en met de blaasNatuurlijke vezeltechnologie om haarbalvorming tegen te gaan

Chicken: Kip (28%) en kalkoenmeel, maïs, maïsglutenmeel, cellulose, dierlijk vet, brouwersrijst, gedroogde bietenpulp, mineralen, soja-olie, eiwithydrolysaat, visolie, taurine, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen)

Wanneer de voeding voor de eerste maal wordt gegeven, meng je een steeds grotere hoeveelheid van het nieuwe voer met een steeds kleinere hoeveelheid van het oude voer over een periode van 7 dagen. Op de verpakking staan de dagelijkse voedingshoeveelheden. Deze zijn slechts een richtlijn, omdat de behoeften van huisdieren variëren. Pas de hoeveelheid voeding aan om het optimale lichaamsgewicht te behouden. Kijk voor een volledig voedingsadvies op de verpakking van je product.

Reviews

Zoek een winkel