Brokken

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

SMALL VOLWASSEN KIP

3 kg

€ 14,99
-
G 206578/H 956197* Aanbevolen verkoopprijs

Complete premium voeding voor honden

Zoek een winkel
Repeat order

Nooit

Every 3 minutes

Every 2 weeks

Every 4 weeks

Every 6 weeks

Every 8 weeks

Op voorraad

Nutri expert is een compleet gamma van 100% complete en evenwichtige premium voeding voor honden. Deze voeding werd ontwikkeld door Tom & Co met de hulp van nutritionele experts. Nutri expert bevat de juiste verhoudingen aan essentiele voedingsstoffen en nutriënten zonder toegevoegde kunstmatige conserveringsmiddelen, smaak- of kleurstoffen. Het perfect evenwicht van deze ingredienten van hoge kwaliteit is belangrijk om uw hond te voorzien van de allerbeste voeding voor een lang en gezond leven.

  • Immune: helpt het immuunsysteem versterken en bevat belangrijke natuurlijke antioxidanten zoals vitamine E, vitamine C, selenium, luteïne, bètacaroteen en citrusextracten die rijk zijn aan bioflavenoïden, waarvoor is aangetoond dat ze essentieel zijn voor de natuurlijke immuunfunctie.
  • Healthy coat: Omega 3 & 6 dragen bij tot een mooie, glanzende vacht.
  • Aids digestion: samengesteld met een hoog vleesgehalte plus natuurlijk yucca-extract dat de geur van de uitwerpselen helpt verminderen.
  • Natural ingredients: rijk aan natuurlijke kip. Bevat geen toegevoegde kunstmatige smaakof kleurstoffen. Natuurlijke bewaring met vitamine E, vitamine C en rozemarijnextract.

De aanbevolen hoeveelheid voedsel kan worden verdeeld over twee gelijke maaltijden waarvan één 's morgens en de tweede 's middags. Geef nooit meer dan de totaal aanbevolen hoeveelheid voedsel per dag. De onderstaande tabel is bedoeld om een idee te geven; de behoeften van een hond kunnen variëren naargelang zijn activiteit, leeftijd en omgeving. Tom & Co is ontwikkeld om honden optimaal gezond te houden. Wen uw dier gedurende vier dagen geleidelijk aan de nieuwe voeding. Zorg ervoor dat uw hond altijd over zuiver en fris drinkwater beschikt. Op een koele plaats bewaren.

Gewicht Portie per dag
2,5 kg 50 - 70 g
5 kg 85 - 115 g
10 kg 145 - 190 g
20 kg 245 - 320 g
30 kg 330 - 435 g

Reviews

Zoek een winkel