Kattenbrokken

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

PRO PLAN Original Adult 1+ jaar Optirenal Rijk aan kip 3kg

€ 30,50
-
G 219508/H 343249* Aanbevolen verkoopprijs
Een volledige en droge voeding wetenschappelijk samengesteld voor volwassen katten. Het dieet bevat alle voedingsstoffen die jouw kat nodig heeft voor de dagelijkse vitaliteit en gezondheid op de lange termijn. Het bevat OPTIRENAL®, een beschermende voedingsstoffen mix ter ondersteuning van de gezondheid van de nieren.
Zoek een winkel
Repeat order

Nooit

Every 3 minutes

Every 2 weeks

Every 4 weeks

Every 6 weeks

Every 8 weeks

Op voorraad
De samenstelling is deskundig uitgebalanceerd om de algemene gezondheid van jouw kat te ondersteunen. Het combineert essentiële voedingsstoffen zoals vitamine A, C en E voor een sterk immuunsysteem en een gezonde huid en vacht. De voeding bevat veel eiwitten om sterke spieren en een gezond gewicht te ondersteunen, terwijl de knapperige brokjes tanden beschermen tegen de opbouw van tandplak en tandsteen. Bevat OPTIRENAL® voor de gezondheid van de nieren • Ondersteunt een gezond immuunsysteem • Helpt tanden te beschermen tegen de opbouw van tandplak en tandsteen • Gezonde gewrichten en goede mobiliteit • Hoogwaardige kwaliteit kip nr 1 ingrediënt in de samenstelling
Samenstelling : Kip (21%), gedehydreerd gevogelte-eiwit, tarwe, rijst, maïsglutenmeel, dierlijk vet, gedroogd ei, maïs, gedroogde cichoreiwortel, Mineralen, tarweglutenmeel, visolie, digest, Gist.
Zie de tabel. Voedingshoeveelheden die nodig zijn om een ideale lichaamsconditie te behouden variëren, afhankelijk van leeftijd, inspanning en weersomstandigheden (omgeving). Houd het gewicht van uw kat in de gaten en pas de hoeveelheid voeding indien nodig aan. Zorg ervoor dat er altijd schoon en vers drinkwater klaarstaat. Raadpleeg regelmatig uw dierenarts voor de gezondheid van uw kat. Dagelijkse aanbevolen hoeveelheden (g/dag):
Analytische bestanddelen:: Eiwit: 36%, Vetgehalte: 16%, Ruwe as: 7,5%, Ruwe celstof: 1,5%.

Reviews

Zoek een winkel