Als beloning

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

PROTEIN BITES KIPPENSMAAK EN KERSEN 170GR

Kip en Kersen

€ 3,99
-
G 203892/H 958154* Aanbevolen verkoopprijs
De krokante Protein Bites kip met kersen zijn een perfecte aanvulling op het voedingsgamma van Wellness CORE voor uw hond
Zoek een winkel
Repeat order

Nooit

Every 3 minutes

Every 2 weeks

Every 4 weeks

Every 6 weeks

Every 8 weeks

Op voorraad

De krokante Protein Bites kip met kersen zijn een perfecte aanvulling op het voedingsgamma van Wellness CORE voor uw hond. Het is een natuurlijke snack, zonder granen, vol smakelijke eiwitten en anti-oxidanten die uw hond een gezonde en glanzende vacht bezorgen. Bloemvormig en klein van formaat, komen deze CORE Protein Bites altijd van pas, zowel tijdens de training als beloning of gewoon omdat u uw lieveling wil verwennen met een natuurlijke en gezonde snack!

INGREDIENTS: Poulet 24%, farine de poulet 23%, pommes de terre sechees moulues, farine de tapioca, melasse de canne, gras de poulet, fibres de petits pois, cerises sechees 0,5%, (2,6% provenant de cerises fraiches), graines de lin moulues, menthe verte sechee.

ADDITIFS: Contient des antioxyants naturels.


HANDLEIDING VOOR HET VOEREN: Zie grafiek. Gebruik de informatie alleen als een eerste aanbeveling en pas deze zo nodig aan. Zorg ervoor dat er altijd een schone bak vers water ter bescikking staat.

Eiwitten27%
Vetgehalte14%
Ruwe vezel3%
Ruwe as6%

Reviews

Zoek een winkel