Kuipjes

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

SAVOURY DUOS KALKoeN 79GR

Kalkoen

€ 1,49
-
G 207018/H 958167* Aanbevolen verkoopprijs
Wellness CORE Savoury Duos Natuurlijke Graanvrije natte kattenvoeding zijn voorzien van een unieke en innovatieve combinatie in elke maaltijd
Zoek een winkel
Repeat order

Nooit

Every 3 minutes

Every 2 weeks

Every 4 weeks

Every 6 weeks

Every 8 weeks

Op voorraad

Wellness CORE Savoury Duos Natuurlijke Graanvrije natte kattenvoeding zijn voorzien van een unieke en innovatieve combinatie in elke maaltijd. CORE Savoury Duos combineert twee heerlijke lagen - een laag van hartige paté overgoten met een tweede laag van delicate blokjes vlees in jus - alles in een handige plastic cup met een eenvoudig te verwijderen deksel. Deze natuurlijke, complete en uitgebalanceerde recepten voor volwassen katten zijn graanvrij en bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Verhoog het plezier en de gezondheid van de dagelijkse maaltijden en laat je kat vandaag nog genieten van alle lekkere Savoury Duos variaties.

Kippenbouillon, kip 38%, aardappelzetmeel, kalkoen 3%, wortelen 2,5%, kippenlever, eieren, broccoli 0,5%, mineralen.

HANDLEIDING VOOR HET VOEREN: Best geserveed op kamertempetatuur. Ongebruikte portie afdekkenen in de koelkast plaatsen, Bied altijd toegang tot schoon, vers water. Voor een gemiddelde volwassen kat (4 kg), Wanneer uitsluitend hiermee gevoerd, ongeveer 3 verpakkingen per dag voeren. Wanneer in combinatie met Wellness droog kattenvoer: de hoeveelheid droog voedsel verminderen met 14 g per 1 verpakking nat voer.

CALORIEGEHALTE (BEREKEND): 938 kcal/kg of 74 kcal/verpakking (energie uit stofwisseling, zoals gevoerd).

Eiwitten6,4%
Vetgehaite7,2%
Ruwe vezel0,1%
Ruwe as1,2%
Vocht80%

Reviews

Zoek een winkel