Tom&Care

Honden en katten zijn leden van het gezin die ook recht hebben op hun ziekteverzekering. Tom&Co presenteert met trots zijn nieuwe ziekteverzekering voor o.a. dierenartskosten, ziekte en ongevallen.

  • + 900 medewerkers
  • + 166 winkels
  • + 7.000 producten

Zoek een winkel

Onze Dienst

WAAROM DE VERZEKERING TOM&CARE by SANTEVET?

Draagt u net zoals 79% van de Belgen bij aan het geluk en welzijn van uw trouwe metgezel door goed voor zijn gezondheid te zorgen? Maar u bent zich ervan bewust dat de dierenartskosten kunnen opstapelen? Dan is de ziekteverzekering Tom&Care by SantéVet iets voor u! Het biedt u de mogelijkheid om alle dierenartskosten (in de ruime zin) vergoed te krijgen, om financiële verrassingen te voorkomen en vooral om uw trouwe metgezel de zorg te bieden die zij verdienen.

HOE WERKT HET?

De verzekering Tom&Care by SantéVet werkt zoals een gewone ziekteverzekering. Honden- en poezenbaasjes betalen een maandelijkse bijdrage en krijgen dan de diergeneeskundige kosten (raadplegingen, operaties, analyses, geneesmiddelen enz.) terugbetaald in geval van ziekte, ongevallen of operaties. Alles wat door de dierenarts wordt voorgeschreven, is gedekt door deze ziekteverzekering.

HOEVEEL KOST HET?

De kosten van de ziekteverzekering Tom&Care by SantéVet variëren afhankelijk van de gekozen formule, maar ook op basis van het profiel van uw huisdier. De ziekteverzekering begint vanaf €11,84 per maand voor uw kat en €12,18 per maand voor uw hond. maar elke offerte wordt rechtstreeks door de verzekeraar opgesteld op basis van het profiel van uw huisdier.

Er zijn 3 mogelijke formules:

 

 

LIGHT

CONFORT

PREMIUM

TERUGBETALING

 

50%

70%

90%

JAARLIJKSE VRIJSTELLING

 

20 €

40 €

60 €

JAARLIJKS PLAFOND TERUGBETALING

 

1 100 €

1 500 €

2 200 €

JAARLIJKS FORFAIT PREVENTIE

 

20 €

30 €

80 €

* Restituties worden toegekend volgens het jaarlijkse maximum van de gekozen formule

HOE CONTACT OPNEMEN?

Voor elke nieuwe aansluiting, informatieaanvraag, vragen ... kunt u rechtstreeks contact opnemen met Santévet. Dit van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u. De tweetalige helpdesk staat klaar om u verder te helpen. De verschillende contactmogelijkheden: