Waarom zijn wij experten?

1Producten en diensten, ondersteund door dierenartsen
2Het beste advies, ongeacht welk huisdier je hebt.
3Bouwen aan dierenkennis sinds 1991
4Wat doen we allemaal bij Tom&Co?


Producten en diensten, ondersteund door dierenartsen.

img-expertadvice-vetBij Tom&Co kan je alles vinden voor je huisdier. Maar wist je dat we niet zomaar onze producten aanbieden? Ieder Tom&Co verkooppunt werkt samen met een dierenarts die de kennis van onze medewerkers op punt stelt. En daarbij professioneel advies geeft over verzorging, huisvesting, voeding en weetjes allerhande over ons geliefde huisdier.

Het geeft ons de zekerheid dat we je altijd op de juiste manier kunnen helpen. Wij hechten zeer veel belang aan de juiste voeding en bieden een grote en onontbeerlijke variëteit aan, voor jong en oud. Een pup of senior hond, kitten of volwassen kat, kanarie of grijze roodstaart, konijn of muis, ... hebben zeer specifieke voedingsbehoeften, vraag ons gerust om meer advies. Wij nemen iedere fase in het leven van je huisdier zeer serieus.Bouwen aan dierenkennis sinds 1991

img-expertadvice-20years

Sinds 1991

De eerste Tom&Co-winkel ging in 1991 open. Het innoverende concept sloeg meteen aan: eind 2011 omvatte de keten niet minder dan 140 winkels, verspreid over heel België, Luxemburg en Frankrijk. Een indrukwekkende evolutie en een mooi bewijs dat Tom&Co de onbetwistbare leider in zijn sector wil blijven. De keten rekent daarvoor op het zeer uitgebreide en gevarieerde productassortiment en de bijzonder interessante prijzen voor de consumenten.

Onze charters

Wij hebben twee charters (.pdf 200KB) opgesteld waarin wij onze waarden en waarborgen gedetailleerd beschrijven.

We love nature

Bij Tom&Co houden we van de natuur. Daar zijn al onze werknemers het bewijs van. Hier lees je de getuigenissen van enkele medewerkers over hun allerliefste huisdieren.Wat doen we allemaal bij Tom&Co?

img-expertadvice-products

Meer dan 6 500 producten

Tom&Co biedt een ruime keuze aan producten, steeds tegen de beste prijs. Voeding en accessoires: alles waar je van droomt voor jouw gezelschapsdier ligt voor je klaar in onze winkel. Met ons assortiment van meer dan 6 500 producten is één zaak zeker: je vindt er alles om het jouw gezelschapsdier – en dus ook jezelf – helemaal naar de zin te maken!

En omdat wij bij Tom&Co echt begaan zijn met het welzijn van jouw dieren, bieden wij je ook verscheidene diensten voor jouw behaarde, gevederde of geschubde vrienden.

Onze diensten