Franchising

Tom&Co Het Dierenparadijs

Tom&Co is gespecialiseerd in voeding en toebehoren voor huisdieren. Een vernieuwende formule die in 1991 het licht zag en vandaag 142 verkooppunten telt, waarvan 131 in franchise in Belgiƫ, Frankrijk en Luxemburg. Cijfers die van Tom&Co de onbetwiste marktleider in dit segment maken.

Alle middelen om te slagen

Jij hebt het profiel om je eigen zaak te leiden? Wij stellen je voor je kapitaal te laten renderen via een investering in een onderneming waarvan jij de baas bent.

Een eenvoudige winstformule

Dankzij onze aansluitingsformule beschik je over een verkooppunt op maat van jouw ambities, vaardigheden en beginkapitaal. Je bent partner van Tom&Co, maar je beheert als zelfstandige je eigen zaak. En je eigen succes, want jij bent de eerste om er de vruchten van te plukken.

De steun van een marktleider in de grootdistributie

Je richt je eigen zaak op, maar je vertrekt niet van nul. Van bij het begin kan je rekenen op al wat een bekende en erkende keten je kan bijbrengen: marktonderzoeken, commerciële strategie, structuur van het assortiment, prijsbeleid, continue opleiding, communicatie en de plus-kaart. Jij beheert je verkooppunt met de middelen van een grote onderneming.

Steun op alle niveaus en op elk moment

Van levering van de producten, technisch of juridisch advies tot opleidingsmogelijkheden en hulp bij het beheer … Je krijgt constant een steuntje in de rug. Zo kan jij je voluit concentreren op je werk: verkopen. En slagen.

Download onze Franchising leaflet en ontdek alle voordelen van Tom&Co Franchising.

Jouw gegevens
Geslacht


*
*
*
*
Over het partnerschap
*
(.gif, .jpg of .png; Max. 5MB)