We love nature

Bij Tom&Co houden we van de natuur. Daar zijn al onze werknemers het bewijs van. Hier lees je de getuigenissen van enkele medewerkers over hun allerliefste huisdieren.

Isabelle

Isabelle Deneys - Departement Marketing Digital Media

"Wat mijn kat uniek maakt, is dat ze onder al haar katachtige trekjes eigenlijk het karakter heeft van ... een hond! Ze is echt bijna zo aanhankelijk als wij zijn. Ik heb nooit een kat gekend met zoveel persoonlijkheid. Geweldig!"


Michèle Benedetti - Adviseur voor de Tom&Co-winkels regio Luik

"Ik hou van poezen, ik vind het geniale dieren! Ze verbazen me elke dag weer door hun fantasie en hun affectie. Ik word het nooit beu om ernaar te kijken!"Emilie Willemarck - Assistant Category Manager Tom&Co

"Waarom ik zo van mijn paard hou? Door voor hem te zorgen, kan ik even ontsnappen aan alles. Hij verdient al mijn affectie, hij vraagt dan ook heel veel aandacht."
Michel Videtta - Adviseur voor de Tom&Co-winkels in Henegouwen

"Ik ben omringd door heel wat dieren. Hen rondom mij zien leven, maakt mij echt gelukkig. Door hen voel ik me in harmonie met de natuur. Zorgen voor hen verschaft mij enorm veel plezier."


Caroline Baugniet - Trimster in Tom&Co Schoten

"Wat ik leerde van m'n kat? Als je je huisdier behandelt zoals je eigen kinderen, krijg je er zó veel van terug. Maximus is daar het levende bewijs van."
Eva Van Waes - Afdeling immobiliën en franchise

"Met ons Ilou hebben we een hilarisch grappige hond in huis. En de wandelingen door weer en wind, heb ik er graag voor over!"